Riool inspectie

Riool inspectie


Na een verstopping is het fijn om uitsluitsel te hebben over de oorzaak van de verstopping. Is deze gekomen door achterstallig onderhoud, of is er meer aan de hand?

Met het diverse en professionele aanbod aan apparatuur waar Bizzy Riool mee werkt kunnen wij dit tot in detail voor u in kaart brengen.

Verschillende soorten inspectie's

Visuele inspectie

Bij een visuele inspectie zullen wij daar waar mogelijk op het oog kijken of er geen waarneembare mankementen aan uw riool te zien zijn.


Denk hierbij aan onderzoek in kruipruimte of het wegslopen van een koof of het opgraven van een leiding in de tuin.

Bel voor meer informatie

Camera inspectie

Met de camera inspectie kunnen we precies in kaart brengen waar de problemen in het riool zitten en kunnen wij deze beelden direct opnemen.

Indien gewenst door de klant is het mogelijk deze camerabeelden direct per mail naar u te verzenden. Dit scheelt u dan weer in de administratie.

Bel voor meer informatie

Rook inspectie

Met de rookmachine kunnen alle leidingen onder rook gezet worden en hiermee problemen gevonden worden die met het blote oog niet zichtbaar zijn. 

Hierbij kunt u denken aan rioolvliegjes, ratten overlast of rioolstank waarvan de oorzaak niet direct te achterhalen is. Informeer naar de mogelijkheden.

Bel voor meer informatie